Torstaina 6.7. klo 19 Tietä Tasoitellen, Musiikillinen komedia yhteyksien etsimisestä, Kaivolan Kesäteatteri, Laitila

Minkkisten huushollissa valmistaudutaan perheen isän juhlapäivään tiiviissä tunnelmissa. Talous on tiukilla, aikuinen poika uppoutuu nettiin ja anoppikin se vaan peräkammarissa nautiskelee täysihoidosta. Voileipäkakut on kovalla työllä saatu valmiiksi ja juhlajuomatkin on hankittu, mutta löytääkö h-hetkellä kukaan paikalle? Eräs tietty lähisukulainen on ilmaantunut maisemiin. Edellisestä kohtaamisesta onkin jo vierähtänyt tovi. Hän siis ainakin tulee, kyllä kaikki järjestyy! Eikä mitään yllätyksiä. Kutsuthan on juhlakalun toimesta lähetetty jo hyvissä ajoin… eikö niin?

Matkan hinta 37,-, sisältäen matkat, teatterilipun ja väliaikakahvit. Lähtöaika tarkentuu lähempänä ko. ajankohtaa.

Ilmoittaudu matkalle!

Liity jäseneksi!

Ja varmistat itsellesi mahtavat jäsenetumme!

Yhteytietoni