Kerhot

Naantalin eläkeläiset

ELÄKELÄISTEN KERHOTOIMINTA ON VILKASTA

Kerhotoiminnasta löytyy mm. liikuntaharrastuksia kuntosalista sauvakävelyyn.
Kerhotoiminta on jäsenillemme ilmaista, eikä niistä peritä osallistumismaksua.
 
Lauluharrastuksista vastaa Laulu- ja runoryhmä Maruset ja miesten laulukuoro Kainot Pojat.
Viihteellistä tarjontaa tuottaa Maruset-ryhmä, joka esittää pienoislaulunäytelmiä ja myös sketsejä.
 
Uudet laulajat ja ”näyttelijät” sekä kaikki kynnelle kykenevät kyvyt mukaan toimintaan!
Laulatko, soitatko, oletko sanavalmis tai tietoviisas?  Ilmaise itsesi ja tule joukkoomme esiintymään ja tuomaan uusia ideoita ja ohjelmaa Tarinatuokioihin. TERVETULOA

Vireät Liikkujat

KESTI-MAARIA MAARIANKATU 2, 21100 NAANTALI NAANTALIN ELÄKELÄISET JA VIREÄT LIIKUJAT JATKAVAT TOIMINTAANSA VETÄJÄNSÄ TERTTU VENÄLÄISEN KANSSA!

Vireät Liikkujat syyskauden toiminta alkaa ma 4.9. klo 10-11 Kesti-Maariassa,
Maariankatu 2, sisäänkäynti pihan puolelta.

Varustuksena jumppa-alusta, mukavat liikuntaan sopivat housut,(esim. gollege-housut, verskat tai oikeat jumppahousut) paitana T-paita tai jokin muu mukava pusero sekä sisäliikuntaan sopivat tossut. Jokaista kehoitetaan liikkumaan omien tuntemustensa mukaan. Jos esim. on vaikeaa polvistua, voi liikket tehdä vaikka tuolia apuna käyttäen. Jumpan tukena on musiikkia, sekin virkistää. Tunti lopetetaan aina hyvään ryhtiin. Näin koko viikko saa mukavan alun ja naama iloisen ilmeen!

Kainot Pojat

Kainot Pojat on Naantalin eläkeläisten ikämiehistä koostuva kuoro, joka aloitti vuonna 2002. Kuoron ohjelmistoissa huomioidaan vuodenaikojen vaihtelut ja kansalliset merkkipäivät. Ikimuistoiset viihdesävelmät ja ajankohtaiset hengelliset laulut vaihtelevat harjoituksissa. Kainot Pojat vierailevat pyynnöstä seurakunnan ja paikallisten yhdistysten tilaisuuksissa. Oman yhdistyksen tarinatuokioissa kuoro esiintyy kerran kuukaudessa.

Lauluharjoituksia pidetään tiistaisin klo 12-13 Naantalin seurakuntakeskuksessa kanttori Tiina Lustigin johdolla. Tietoa kuoron esiintymisistä löytyy myös Rannikkoseudun Päivyristä ja Turun Sanomien Yhdistyspalstalta.

Tervetuloa mukaan kuoroomme miehet! Laulu tuottaa mielihyvää ja edistää terveyttä.

Laulukuoro Maruset

Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on tarjota jäsenilleen henkistä virikkeellisyyttä ja toimintaa.


Tiistaisin klo 13-14


Kuorotoiminta alkoi sekakuoromuotoisena, mutta 2002 Anna-Liisa Hihnalan ja Kaino Viljasen aloitteesta naiset ja miehet erotettiin omiksi kerhoikseen ja niin muodostuivat Ruusunmarjat naiskuoro ja Kainot Pojat mieskuoro. Urheilutalon tilat kävivät ahtaaksi ja olivat hankalat. Kerhot saivat harjoituspaikakseen hyvät tilat Naantalin seurakunnasta, jonka kanssa yhteistyö on muutenkin ollut vuorovaikutteista.


Ruusunmarjat kerhoa on alusta asti johtanut Leena Litzén. Maruset kuoroa johtaa nyt Tiina Lustig. Hän on toiminut innostavana kokoajana ja hengenluojana. Vuonna 2014 kerhoon kuuluu 14 jäsentä, jotka kokoontuvat maanantaisin harjoituksiin pariksi tunniksi ja tarpeen tullen useammin viikolla.


Esiintymisiä mm. vuonna 2013 oli 23. Ohjelmistoon kuuluu sekä maallisia että hengellisiä lauluja, musiikkipohjaisia näytelmiä ja erilaisilla koreografeilla elävöitettyjä esityksiä. Toiminnassa välittyy laulamisen ilo, ystävien tapaaminen, hyvänolon tuottaminen ja jakaminen.


Kokoonnumme seurakuntakeskuksen kerhotiloissa. Piispantie 2. Ryhmähuone 4. Tervetuloa entiset ja uudet laulajat iloiseen joukkoomme.

Sauvakävelijät

Kävely suoritetaan joka tiistaiaamuna keskustasta (lähtö torilta) klo 10.
Pakkasraja on -15° C.
Sauvakävelyreittiä vaihdellaan osallistujien toiveiden mukaan.
Kävelylenkin kiertämiseen kuluu aikaa noin tunti. Matkan puolivälissä voidaan
pitää rentouttava verryttelyhetki ja hengähdystauko.

UKOT JA AKAT JUMPPA

Torstaisin Urheilutalolla klo 15-16.

Järjestäjänä: Eläkeläisjärjestöjen yhteistoimintaryhmä.

Ukoissa ja Akoissa jumppaa samassa ryhmässä nimensä mukaan niin naiset kuin miehetkin. Varustuksena kevyet jumppa/kotivaatteet ja oma jumppa-alusta, vesipullo on hyvä olla myös mukana. Musiikkia on usein mukana taustalla ja eri ohjaajilla on myös musiikissa eroja.

Omasta osaamisesta ei tarvitse huolta kantaa, sillä jokaisella on täysi tekeminen itsensä kanssa eikä kukaan ehdi tarkkailemaan muita, eli rohkeasti mukaan. Jos jumppa-alustaa ei heti alussa olekaan mukana, niin ei huolta, Urheilutalolta löytyy isokokoinen voimistelumatto, jolle mahtuu useampikin voimistelija.

Kuntosali

Yhdistyksen jäsenien käytössä on Aurinkosäätiön Palvelutalon, Myllynkiventie 5.
Kuntosali keskiviikkoisin klo 17-19.

Liity jäseneksi!

Ja varmistat itsellesi mahtavat jäsenetumme!

Yhteytietoni