Kerhot

Naantalin eläkeläiset

ELÄKELÄISTEN KERHOTOIMINTA ON VILKASTA

Kerhotoiminnasta löytyy mm. liikuntaharrastuksia kuntosalista sauvakävelyyn.
Kerhotoiminta on jäsenillemme ilmaista, eikä niistä peritä osallistumismaksua.
 
Lauluharrastuksista vastaa Laulu- ja runoryhmä Maruset ja miesten laulukuoro Kainot Pojat.
Viihteellistä tarjontaa tuottaa Maruset-ryhmä, joka esittää pienoislaulunäytelmiä ja myös sketsejä.
 
Uudet laulajat ja ”näyttelijät” sekä kaikki kynnelle kykenevät kyvyt mukaan toimintaan!
Laulatko, soitatko, oletko sanavalmis tai tietoviisas?  Ilmaise itsesi ja tule joukkoomme esiintymään ja tuomaan uusia ideoita ja ohjelmaa Tarinatuokioihin. TERVETULOA

Vireät Liikkujat

KESTI-MAARIA MAARIANKATU 2, 21100 NAANTALI NAANTALIN ELÄKELÄISET JA VIREÄT LIIKUJAT JATKAVAT TOIMINTAANSA VETÄJÄNSÄ TERTTU VENÄLÄISEN KANSSA!

Vireät liikkujat toimii Kesti-Maariassa! Vireät liikkujat aloittavat toiminnan maanantaina tammikuussa 2023 klo 1-11. Kesti-Maariassa ja 23.1. jatkuen klo 10-11 tuttuun tapaan. Tervetuloa mukaan!

Varustuksena jumppa-alusta, mukavat liikuntaan sopivat housut,(esim. gollege-housut, verskat tai oikeat jumppahousut) paitana T-paita tai jokin muu mukava pusero sekä sisäliikuntaan sopivat tossut. Jokaista kehoitetaan liikkumaan omien tuntemustensa mukaan. Jos esim. on vaikeaa polvistua, voi liikket tehdä vaikka tuolia apuna käyttäen. Jumpan tukena on musiikkia, sekin virkistää. Tunti lopetetaan aina hyvään ryhtiin. Näin koko viikko saa mukavan alun ja naama iloisen ilmeen!

Kainot Pojat

Harjoittelee seurakuntakeskuksessa rth 4 klo 12.00

Kainot Pojat on Naantalin eläkeläisten ikämiehistä koostuva kuoro, joka syntyi vuonna 2002 eläkkeelle siirtyneen Naantalin seurakunnan kanttorin Kaino Viljasen aloitteesta. Kuoroa johtanut ja vielä mukana laulava Kaino täyttää 90 vuotta tammikuussa 2020.

Ohjelmisto huomioi vuodenaikojen vaihtumiset ja kansalliset merkkipäivät. Ikimuistoiset viihdesävelmät ja ajankohtaiset hengelliset laulut vaihtelevat harjoituksissa. Kainot Pojat vierailevat pyynnöstä seurakunnan ja paikallisten yhdistysten tilaisuuksissa laulutoiveita noudattaen. Läheisiä esiintymispaikkoja ovat Birgitta-koti, Aurinkosäätiön palvelutalo ja terveyskeskuksen vuodeosasto.

Oman yhdistyksen, Naantalin Eläkeläiset ry:n, tarinatuokioissa kuoro esiintyy noin kerran kuukaudessa.

Lauluharjoituksia pidetään maanantaisin Seurakuntakeskuksessa kanttori Tiina Lustigin johdolla.

Maanantaiharjoituksissa suunnitellaan tulevia esiintymisiä ja päätetään keskustellen lauluista.

Nämä viikoittaiset treenit ovat virkistäviä tuokioita ikämiehille tuttujen laulujen kuin myös yhteisten muistelujen merkeissä. Tutkimuksissa on todettu, että musiikilla on myönteinen vaikutus ihmisen mieleen. On huomattava, että mielihyvän tunne on sitä suurempi mitä iäkkäämmästä on kysymys. Tervetuloa kaikki lauluhaluiset miehet yhdistyksen mieskööriin !

Laulukuoro Maruset

Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on tarjota jäsenilleen henkistä virikkeellisyyttä ja toimintaa.

Maruset aloittivat syyskauden 2021 seurakuntakeskuksen ryhmätyöhuone 4:ssä. Harjoitukset jatkuvat maanantaisin edellä mainitussa huoneessa klo 13.00.

Kuorotoiminta alkoi sekakuoromuotoisena, mutta 2002 Anna-Liisa Hihnalan ja Kaino Viljasen aloitteesta naiset ja miehet erotettiin omiksi kerhoikseen ja niin muodostuivat Ruusunmarjat naiskuoro ja Kainot Pojat mieskuoro. Urheilutalon tilat kävivät ahtaaksi ja olivat hankalat. Kerhot saivat harjoituspaikakseen hyvät tilat Naantalin seurakunnasta, jonka kanssa yhteistyö on muutenkin ollut vuorovaikutteista.

Ruusunmarjat kerhoa on alusta asti johtanut Leena Litzén. Hän on toiminut innostavana kokoajana ja hengenluojana. Vuonna 2014 kerhoon kuuluu 14 jäsentä, jotka kokoontuvat maanantaisin harjoituksiin pariksi tunniksi ja tarpeen tullen useammin viikolla.

Esiintymisiä mm. vuonna 2013 oli 23. Ohjelmistoon kuuluu sekä maallisia että hengellisiä lauluja, musiikkipohjaisia näytelmiä ja erilaisilla koreografeilla elävöitettyjä esityksiä. Toiminnassa välittyy laulamisen ilo, ystävien tapaaminen, hyvänolon tuottaminen ja jakaminen.

Kokoonnumme seurakuntakeskuksen kerhotiloissa. Piispantie 2. Ryhmähuone 4. Tervetuloa entiset ja uudet laulajat iloiseen joukkoomme.

Sauvakävelijät

Sauvakävelijöiden syystkausi jatkuu tiistaisin ja ohjaajana toimii totuttuun tapaan Rauno Vänttinen.

Kävely suoritetaan joka tiistaiaamuna alkaen Ukko-Pekalta 6.9.2022 klo 9.00 – 10.15 ja keskustasta (lähtö torilta) klo 10.

Pakkasraja on -15° C.

Sauvakävelyreitti on toistaiseksi seuraava:

Lähtö Ukko-Pekan kaupan pihalta – Venekuja – Ruuhitie – Mertakatu – Viluluodontie – Maijamäenpolku – Maijamäentie – Teljentie – Venevalkamanpolku – Venevalkamantie – Kylpylän rantapolku – Karvetin rantatie – Pirttiluodontie – Taimon uimarannanpolku – Orvokkikatu – Leikkipuistonpolku – Honkapolku – Honkakaari – tästä vapaavalintaisesti lähtöpaikalle ja/tai kotiin.

Kävelylenkin kiertämiseen kuluu aikaa noin 1 h 15 min. Matkan puolivälissä on rentouttava verryttelyhetki ja hengähdystauko.

P.S. MUKAAN VOI LIITTYÄ MYÖS MATKAN VARRELTA! TERVETULOA MUKAAN!

UKOT JA AKAT JUMPPA

Ukot ja akat aloittavat kevätkauden 10.2.2022

torstaisin Urheilitalolla klo 15.00 – 16.00.

Järjestäjänä: Eläkeläisjärjestöjen yhteisytoimintaryhmä.

Ukoissa ja Akoissa jumppaa samassa ryhmässä nimensä mukaan niin naiset kuin miehetkin.

Varustukset kuten Vireillä Liikkujillakin. Muusiikkia on mukana taustalla ja koska on eri ohjaajia on myös musiikissa eroja.

Omasta osaamisesta ei tarvitse huolta kantaa, sillä jokaisella on täysi tekeminen itsensä kanssa eikä kukaan ehdi tarkkailemaan muita. (Jos jumppa-alustaa ei heti alussa olekaan mukana, niin ei huolta, Urheilutalolta löytyy isokokoinen voimistelumatto, jolle mahtuu useampikin voimistelija. Leena V.

Kuntosali

Liity jäseneksi!

Ja varmistat itsellesi mahtavat jäsenetumme!

Yhteytietoni