Kerhot

Naantalin eläkeläiset

ELÄKELÄISTEN KERHOTOIMINTA ON VILKASTA

Kerhotoiminnasta löytyy mm. liikuntaharrastuksia kuntosalista sauvakävelyyn.
Kerhotoiminta on jäsenillemme ilmaista, eikä niistä peritä osallistumismaksua.
 
Lauluharrastuksista vastaa Laulu- ja runoryhmä Maruset ja miesten laulukuoro Kainot Pojat.
Viihteellistä tarjontaa tuottaa Maruset-ryhmä, joka esittää pienoislaulunäytelmiä ja myös sketsejä.
 
Uudet laulajat ja ”näyttelijät” sekä kaikki kynnelle kykenevät kyvyt mukaan toimintaan!
Laulatko, soitatko, oletko sanavalmis tai tietoviisas?  Ilmaise itsesi ja tule joukkoomme esiintymään ja tuomaan uusia ideoita ja ohjelmaa Tarinatuokioihin. TERVETULOA

Vireät Liikkujat

Vireät liikkujat kokoontuvat Kesti-Maariassa, Maariankatu 2, Naantali, maanantaisin klo 10-11. Sisäänkäynti pihan puolelta.

Ohjaajana toimii Terttu Venäläinen.

Jumpalla pyritään ylläpitämään ja kehittämään lihasvoimaa ja liikkuvuutta. Kuunnellaan omaa kehoa ja liikutaan sen mukaan. Ohjelmassa on kevätkaudella tuolijumppaa, ellei erikseen toisin sovita. Varustuksena sisäliikuntaan sopivat joustavat vaatteet ja tossut sekä jumppa-alusta, jos ohjelmassa on muuta kuin tuolijumppaa. Musiikki rytmittää liikuntaa ja pitää mielen iloisena.

Kainot Pojat

Kainot Pojat on Naantalin eläkeläisten ikämiehistä koostuva kuoro, joka aloitti vuonna 2002. Kuoron ohjelmistoissa huomioidaan vuodenaikojen vaihtelut ja kansalliset merkkipäivät. Ikimuistoiset viihdesävelmät ja ajankohtaiset hengelliset laulut vaihtelevat harjoituksissa. Kainot Pojat vierailevat pyynnöstä seurakunnan ja paikallisten yhdistysten tilaisuuksissa. Oman yhdistyksen tarinatuokioissa kuoro esiintyy kerran kuukaudessa.

Lauluharjoituksia pidetään tiistaisin klo 12-13 Naantalin seurakuntakeskuksessa kanttori Tiina Lustigin johdolla. Tietoa kuoron esiintymisistä löytyy myös Rannikkoseudun Päivyristä ja Turun Sanomien Yhdistyspalstalta.

Tervetuloa mukaan kuoroomme miehet! Laulu tuottaa mielihyvää ja edistää terveyttä.

Laulukuoro Maruset

Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on tarjota jäsenilleen henkistä virikkeellisyyttä ja toimintaa.


Tiistaisin klo 13-14


Kuorotoiminta alkoi sekakuoromuotoisena, mutta 2002 Anna-Liisa Hihnalan ja Kaino Viljasen aloitteesta naiset ja miehet erotettiin omiksi kerhoikseen ja niin muodostuivat Ruusunmarjat naiskuoro ja Kainot Pojat mieskuoro. Urheilutalon tilat kävivät ahtaaksi ja olivat hankalat. Kerhot saivat harjoituspaikakseen hyvät tilat Naantalin seurakunnasta, jonka kanssa yhteistyö on muutenkin ollut vuorovaikutteista.


Ruusunmarjat kerhoa on alusta asti johtanut Leena Litzén. Maruset kuoroa johtaa nyt Tiina Lustig. Hän on toiminut innostavana kokoajana ja hengenluojana. Vuonna 2014 kerhoon kuuluu 14 jäsentä, jotka kokoontuvat maanantaisin harjoituksiin pariksi tunniksi ja tarpeen tullen useammin viikolla.


Esiintymisiä mm. vuonna 2013 oli 23. Ohjelmistoon kuuluu sekä maallisia että hengellisiä lauluja, musiikkipohjaisia näytelmiä ja erilaisilla koreografeilla elävöitettyjä esityksiä. Toiminnassa välittyy laulamisen ilo, ystävien tapaaminen, hyvänolon tuottaminen ja jakaminen.


Kokoonnumme seurakuntakeskuksen kerhotiloissa. Piispantie 2. Ryhmähuone 4. Tervetuloa entiset ja uudet laulajat iloiseen joukkoomme.

Sauvakävelijät

Kävely suoritetaan joka tiistaiaamuna keskustasta (lähtö torilta) klo 10.
Pakkasraja on -15° C.
Sauvakävelyreittiä vaihdellaan osallistujien toiveiden mukaan.
Kävelylenkin kiertämiseen kuluu aikaa noin tunti. Matkan puolivälissä voidaan
pitää rentouttava verryttelyhetki ja hengähdystauko.

UKOT JA AKAT JUMPPA

Kaikille ikäihmisille avoin Ukkojen ja Akkojen jumpparyhmä torstaisin 11.1.-16.5.2024 Urheilutalolla (Kuparivuorentie 1) klo 15.00–16.00 (ei vko 8). Mukaan oma jumppa-alusta. Järjestäjä Vanhusneuvosto, ohjaus liikuntapalvelut. Maksuton, ei ilmoittautumista.
Jumpataan musiikin tahdissa monipuolisesti joskus ilman välineitä, joskus välineitä käyttäen (esim. kepit, kuminauhat).
Kaupunki tarjoaa ikäihmisille myös muita liikuntamahdollisuuksia, muun muassa tiistaitanssit ja tasapainoryhmät sisällä ja ulkona. Niistä saa lisätietoja Naantalin kaupungin sivuilta ja siellä voi myös ilmoittautua mukaan, jos ilmoittautuminen tarvitaan:

Kuntosali

Yhdistyksen jäsenien käytössä on Aurinkosäätiön Palvelutalon, Myllynkiventie 5.
Kuntosali keskiviikkoisin klo 17-19.

Liity jäseneksi!

Ja varmistat itsellesi mahtavat jäsenetumme!

Yhteytietoni